Categoriearchief: Nieuws

Verslag ALV d.d. 12-05-2022

Geachte leden en geïnteresseerden, hierbij plaatsen wij het verslag van de Algemene Ledenvergadering d.d. 12-05-2022, betreffende het jaar 2021, online. Indien u hier vragen of opmerkingen over heeft, neemt u dan alstublieft contact op met één van de bestuursleden of door middel van het sturen van een e-mail naar info@buurtvereniginglopikerkapel.nl.

Wij willen alle leden die aanwezig waren tijdens de ALV bedanken voor hun aanwezigheid en input tijdens de vergadering. De Bingo ter afsluiting van de avond was een succes!

Update augustus 2021

Beste buurtbewoners en leden van Buurtvereniging Lopikerkapel,

De kindervakantieweek is helaas alweer afgelopen, gelukkig was het ook dit jaar weer zeer geslaagd! Dat betekent voor velen dan ook, dat we weer naar school en/of werk mogen. Vanaf zaterdag 4 september zullen wij op de zaterdag weer regulier geopend zijn (onder de geldende maatregelen).

Wij willen graag voor iedereen weer starten met de activiteiten in Buurthuis D’ Ouwe School (zoals bv. de 55+ en het klaverjassen). De planning hiervan staat inmiddels online. Let op: dit is te allen tijde onder voorbehoud van de geldende maatregelen vanuit de overheid rondom COVID-19.

Veruit de meeste communicatie vanuit ons als vereniging gebeurt tegenwoordig ‘digitaal’ via verschillende Social Media kanalen. Wij doen altijd ons uiterste best om ook de website geheel up-to-date te houden. De laatste tijd merken wij wel dat dit soms niet helemaal lukt, gezien de 2 wekelijkse (en soms zelfs wekelijkse) wijzigingen vanuit de overheid. Daardoor zullen bijvoorbeeld de openingstijden etc niet altijd goed vermeld staan. Hiervoor willen wij alvast onze excuses aanbieden. Als er iets onjuist vermeld staat, geef het dan gerust aan ons door!

Wij wensen iedereen weer veel leer- en werkplezier toe en hopen jullie snel te mogen verwelkomen in ons buurthuis!

Update Buurtvereniging

Beste buurtbewoners,

2020 is voor iedereen een veelbewogen en bijzonder jaar geweest. Waar iedereen positief het jaar startte, werd in maart duidelijk dat dit jaar anders dan anders zou zijn. Wij hopen dat een ieder toch (grotendeels) ongeschonden dit jaar heeft doorstaan.

Ook als Buurtvereniging hebben wij gemerkt dat het leven anders is geworden. Naast het feit dat we geen activiteiten meer konden organiseren en de bar moesten sluiten, hebben we wel de keuken voor afhaal open kunnen houden.  Gelukkig hebben wij vooral veel medeleven gekregen vanuit de buurtbewoners in de vorm van steun en aanwezig zijn wanneer het kon. Wij willen jullie hier namens het bestuur voor bedanken! Al met al is het jaar financieel voor ons een zeer slecht jaar geweest zoals dit voor zovelen geldt. Wij hopen daarom dat we snel weer open mogen om voor jullie activiteiten te organiseren en jullie weer te mogen ontvangen! 

Wij hebben toch ook iets positiefs te melden. Dankzij enkele sponsoren zijn wij in de gelegenheid om enkele verbeteringen aan de keuken plaats te laten vinden. Er zal o.a. dubbelglas geplaatst worden, vloertegels zullen worden vervangen en er zal het nodige geschilderd worden. Aangezien de sponsoren gevraagd hebben om hun bijdrage specifiek voor dit doel in te zetten, hebben we besloten dit wij dit gaan uitvoeren.

Omdat alle horeca tot 19 januari 2021 gesloten zal blijven en wij de verbouwing na de kerstvakantie zullen gaan uitvoeren, hebben wij besloten om in elk geval t/m zaterdag 16 januari 2021 ook voor de afhaal van snacks en patat gesloten te blijven. Afhankelijk van de berichtgeving vanuit de overheid zullen we, als dit nog wijzigt, dit doorgeven via de geijkte kanalen (de website, Facebook, Instagram en de verschillende whatsapp groepen).

Wij wensen jullie alvast een goede jaarwisseling toe en hopen dat we jullie in 2021 weer snel mogen ontvangen!!

Het Bestuur