Algemeen nieuwsbericht d.d. 13-07-2019

Beste buurtbewoners,

zojuist is besloten dat op 29 juni 2019 het buurthuis gesloten zal zijn. Wij hebben helaas geen invulling kunnen vinden voor achter de bar. Volgende week is iedereen uiteraard weer welkom!

Daarnaast willen we aangeven dat de papieren nieuwsbrief niet meer zal worden verzonden, enkele uitzonderingen voor speciale gelegenheden daargelaten (zoals de berichtgeving voor de jaarvergadering). Wij zullen de communicatie vanaf heden digitaal gaan doen, middels een mailing naar jouw opgegeven e-mail adres, door berichten op Facebook/Instagram te plaatsen en door berichten op de website te plaatsen.
Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een e-mail naar info@buurtvereniginglopikerkapel.nl met de opmerking dat je graag via de mail op de hoogte gehouden wordt. Met het toesturen van deze e-mail geef je automatisch toestemming aan ons voor het gebruik van je e-mail adres voor communicatie (volgens de AVG wetgeving). In onze privacyverklaring is te lezen waar jouw persoonsgegevens voor gebruikt worden.

De activiteiten van de 55+ soos zijn al bij ons bekend gemaakt. Deze zullen we spoedig bekendmaken. Ook dit willen wij het liefst digitaal doen. Ben je of ken je iemand die altijd aanwezig is bij de 55+ soos? Vraag dan alsjeblieft of zij contact met ons opnemen hoe zij dit gecommuniceerd willen krijgen. Wij zijn altijd bereid om uitzonderingen te maken op het communicatiebeleid.

Op 13 juli 2019 is het alweer de laatste zaterdagavond van het seizoen, wat tegelijk de start van de zomer is! Wij zullen de komende dagen meer bekendmaken over de sluitingsavond, waarbij we als altijd hopen voor iedereen een gezellige avond te kunnen organiseren met een leuke opkomst. Nodig vooral je buren, vrienden, familie en alle andere gezellige mensen uit die je kent en die het leuk vinden om er een knallende avond van te maken!

Namens het Bestuur Buurtvereniging Lopikerkapel,

Alie