Gezocht: interieurverzorger en bestuursleden

Beste buurtbewoners,

wij zijn voor de Buurtvereniging Lopikerkapel en Buurthuis D’Ouwe School op zoek naar een tweetal functie invullingen.

  1. Wij zoeken een interieurverzorgster (medewerker/medewerkster in de schoonmaak) voor de maandag ochtend van 09.00 – 11.30 uur. Dit mag wekelijks, echter is om de twee weken ook mogelijk. Samen met de overige interieurverzorgers maak je het buurthuis schoon. Dit varieert van stofzuigen en dweilen tot eens in de zoveel tijd de ramen zemen. Met elkaar bekijken jullie wat er nodig is en gaan jullie aan de slag. Als je hier interesse in hebt, neem dan contact op met Anne-Marie de Kruijk via info@buurtvereniginglopikerkapel.nl of via haar mobiele nummer 06-11916536.
  2. Wij zoeken bestuursleden in verband met het voorgenomen vertrek van de Secretaris van het bestuur en een reeds te laag aantal bestuursleden. Als bestuurslid wordt er van je verwacht dat je meehelpt met het organiseren en de invulling van activiteiten in het buurthuis, heb je voeling met het verenigingsleven en lever je een bijdrage in de breedste zin van het woord. Ben jij goed in het onderhouden van Social Media? Ligt jou kracht in het onderhandelen met leveranciers? Vind jij activiteiten voor een specifieke doelgroep organiseren het leukste wat er is? Of ben jij juist in iets anders heel goed? Neem dan contact met ons op via het bekende e-mail adres en wie weet is een plek in het gezelligste bestuur van de regio iets voor jou!

Wij willen graag een divers en afwisselend verenigingsleven bieden, waarvoor we dringend een beroep doen op de mensen die daarin leven. Dit hoeft niet perse als bestuurslid te zijn. Op die manier kunnen we met elkaar iets leuks neerzetten. Zijn er dingen die je graag zou doen met of voor meerdere mensen en zoek je een manier om dit geregeld te krijgen? Wij helpen hier graag aan mee door dit samen op te pakken. Ideeën kunnen doorgegeven worden aan de individuele bestuursleden of via info@buurtvereniginglopikerkapel.nl. Ideeën die wij al ontvangen hebben (en waar wij mee aan de slag gaan), zijn het maken van Paasstukjes en een workshop om creatief met koffiecups of oude fietsbanden iets moois te maken.