Update augustus 2021

Beste buurtbewoners en leden van Buurtvereniging Lopikerkapel,

De kindervakantieweek is helaas alweer afgelopen, gelukkig was het ook dit jaar weer zeer geslaagd! Dat betekent voor velen dan ook, dat we weer naar school en/of werk mogen. Vanaf zaterdag 4 september zullen wij op de zaterdag weer regulier geopend zijn (onder de geldende maatregelen).

Wij willen graag voor iedereen weer starten met de activiteiten in Buurthuis D’ Ouwe School (zoals bv. de 55+ en het klaverjassen). De planning hiervan staat inmiddels online. Let op: dit is te allen tijde onder voorbehoud van de geldende maatregelen vanuit de overheid rondom COVID-19.

Veruit de meeste communicatie vanuit ons als vereniging gebeurt tegenwoordig ‘digitaal’ via verschillende Social Media kanalen. Wij doen altijd ons uiterste best om ook de website geheel up-to-date te houden. De laatste tijd merken wij wel dat dit soms niet helemaal lukt, gezien de 2 wekelijkse (en soms zelfs wekelijkse) wijzigingen vanuit de overheid. Daardoor zullen bijvoorbeeld de openingstijden etc niet altijd goed vermeld staan. Hiervoor willen wij alvast onze excuses aanbieden. Als er iets onjuist vermeld staat, geef het dan gerust aan ons door!

Wij wensen iedereen weer veel leer- en werkplezier toe en hopen jullie snel te mogen verwelkomen in ons buurthuis!