za
Koningsdag 2019
apr 27 @ 10:00

Op 27 april mogen we weer met het hele land Koningsdag vieren! Ook het buurthuis zal dan geopend zijn (aangepaste openingstijden en aangepast menu). We zijn nog op zoek naar ideeën om de dag in te vullen. Uiteraard zijn de aubade, het hijsen van de Nederlandse vlag en de fietspuzzeltocht vaste onderdelen van het programma. Hou dit evenement op de website in de gaten, wij zullen het programma hier melden.

Wil je meehelpen met het invullen/organiseren van de dag? Mail dan naar info@buurtvereniginglopikerkapel.nl .

vr
Kaartavond Klaverjassen
mei 3 @ 20:00 – 23:30

Het klaverjas seizoen gaat weer beginnen! Vanaf 20.00 uur is de zaal open, de eindtijd hangt af van het kaarten natuurlijk. Kom gezellig klaverjassen op de vrijdagavond in ons toernooi.
Het kerst- en paaskaarten tellen WEL mee voor de competitie. Het koppel klaverjastoernooi telt NIET mee voor de competitie.
Soms zitten er geen 2 weken tussen de datums, houdt hier rekening mee. Alle data zijn toegevoegd in de agenda op deze website en als Event op Facebook.

do
Jaarvergadering Buurtvereniging Lopikerkapel op 16 mei
mei 16 @ 20:00 – 22:30

De jaarvergadering zal dit jaar op 16 mei plaatsvinden. Helaas is het ons nog niet gelukt om een nieuw bestuurslid te vinden die ons bestuur weer compleet maakt. Dit jaar ontstaat er wederom een vacante plek in het bestuur (Secretaris). Hierdoor wordt het aantal bestuursleden wat zitting heeft in het bestuur erg krap om de dagelijkse gang van zaken en alle activiteiten te kunnen blijven organiseren. Wij doen dringend een beroep op onze leden om het bestuur van onze vereniging weer compleet te maken. Zonder een bestuur zal de vereniging moeilijk in stand te houden zijn. Ben je geïnteresseerd om bestuurslid te worden maar wil je weten wat dat precies inhoud? Kom dan vooral bij de jaarvergadering langs of benader voor die tijd een van de bestuursleden. Wij hopen in elk geval veel leden te mogen verwelkomen op de jaarvergadering d.d. 16 mei 2019. Tot dan!

za
Dartavond 18 mei 2019
mei 18 @ 19:30 – 23:30

Kom gezellig darten en maak kans op mooie prijzen! Kosten voor meedoen zijn € 5,00 per persoon, exclusief consumpties.